Værløse har fået ny kropsterapeut.

Opdateret Januar 2024 af Karina Højgaard

Start 2023 har jeg åbnet min klinik her i Værløse. Selvom jeg har enkelte dage åben i København også så holder jeg base i Værløse klinikken. Et stort dejligt lokale er blevet indrettet og der er masser af plads til parkering og lokalet ligger i 10 minutters gå afstand fra S-tog station. Siden jeg åbnede klinikken her i Januar 2023 har jeg fået lov til at komme med i Furesø avisen. Læs med herunder :)

Nervesystemets Harmonisering i Værløse:

Min Kropsterapeutiske Tilgang til Belastningsreaktion, stress og Krise

Mit arbejde som kropsterapeut i Værløse klinikken er rodfæstet i en dyb forståelse af nervesystemets rolle i belastningsreaktioner, stress og krisesituationer. Gennem mine målrettede teknikker stræber jeg efter at regulere dit autonome nervesystem, dæmpe det sympatiske (stress) respons og fremme det parasympatiske (beroligende) respons. Målet er at skabe en dyb følelse af ro og afslapning, hvilket er afgørende for at lindre den mentale byrde, der kan opstå i perioder af belastning.

Polyvagal Teori i Praksis i Værløse klinik:

Min tilgang omfavner aktivt polyvagal teoriens principper for at styrke det sociale engagement i dit nervesystem, især når du oplever belastning eller krise. Mine teknikker er designet til at forbedre din følelse af forbindelse og sikkerhed, samtidig med at mindske følelsen af isolation, der kan opstå i udfordrende tider som disse.

Berøringens Kraft og Tryghed i Værløse klinik:

Berøring er en central komponent i mit kropsterapeutiske arbejde i Værløse. Jeg skaber et trygt rum gennem blid og opmærksom berøring, hvilket ikke blot modvirker den emotionelle stress, der ofte følger med belastning, men også fremmer din følelse af sikkerhed og velvære.

Blidt Arbejde med Bindevævet i Værløse klinik:

Bindevævet reagerer på belastning ved at stramme op, og mine blide teknikker rettet mod bindevævet sigter mod at lindre spændinger og fremme sund bevægelse. Dette kan have en positiv indvirkning på din fysiske krop og bidrage til at mindske smerte og ubehag i en Værløse-kontekst.

Individuel Tilpasning i Værløse klinik:

Hvert skræddersyet kropsterapeutisk forløb i Værløse tilpasses nøje dine unikke behov, udfordringer og mål, især når du står overfor belastning eller krise. Vi arbejder tæt sammen for at skabe en personlig tilgang, der tager højde for både din krops og psykes individuelle behov i Værløse.

Gennem disse aspekter stræber jeg som kropsterapeut i Værløse efter at skabe en helhedsorienteret tilgang, der styrker både dit nervesystem og psyke under belastning, stress og i krisesituationer. Mit mål er at fremme tryghed, regulere dit nervesystem og arbejde med bindevævet, hvilket samlet adresserer både de fysiske og mentale aspekter af stress. Jeg håber, at min kropsterapeutiske tilgang kan være en støttende ressource for dig under udfordrende perioder.