Går du med hals og nakke spændinger ?

Går du med spændinger i nakke eller i hals, eller begge steder?

Vi har alle en masse energi i hovedet. Vi kan bruge flere timer med at tale og tænke, vi kan tale os selv fra at føle eller overrationalisere og tabe følelsen. Mange gange er det på bekostning af vores følende hjerte. Altså, vi har tit så mange tanker, der hober sig op - dette kan skabe spændinger og stivhed i nakken, en kamp imellem hoved og hjerte.

Vi indtager det som giver fysisk liv igennem hals og nakke - vand, mad og ilt. Fra hovedet kommer tanker og oplevelser, som sendes ned til kroppen for at blive omsat til handling. Fra kroppen kommer impulser og reaktioner op til hovedet for at blive udtrykt. Halsen er derfor forbindelsesled imellem krop og hoved, en bro imellem det følende og det tænkende.

Derfor er hals og nakke et naturligt sted hvor splittelse mellem hoved og krop ofte kommer til udtryk, når kommunikationen mellem den tænkende hjerne og det følende hjerte er i konflikt.

I mine behandlinger tager jeg udgangspunkt i dig. Nogle gange vil det være nogen mere følelsesmæssige problematikker som giver udtryk i kroppen som spænd. Andre gange vil problematikkerne stamme af en mere fysisk karakter fx arbejdsstillinger eller et traume.

.

Læs mere om muskelspændinger, smerter og hvordan jeg kan hjælpe dig her….

Karina Højgaard